Historia

Hösten 2016 satte sig tre systrar ner med ett skissblock och penna. Efter lång erfarenhet inom försäljning av förlovnings- och vigselringar, kände de att det saknades en modern och komplett kollektion på den svenska marknaden. Målet var att valet av matchande förlovnings- och vigselringar ska vara lättsamt, roligt och självklart. Resultatet av detta möte blev fyra ringmodeller som ansågs täcka upp den största efterfrågan av ringmodeller som inte redan existerade. Detta blev starten för Tre Systrar och idag har kollektionen utökats till ett komplett utbud för den som söker ringar.

Egentligen startade resan mycket tidigare än så. De här tre systrarna består av oss, Sophie, Nathalie och Michelle, 4:e generationen hos familjeföretaget Wilhelm Petterssons Guldsmedaffär AB. Wilhelm var vår gammelfarfar och redan år 1939 startade han verksamheten som skulle komma att bli vår stora passion. För oss alla tre har valet att fortsätta i familjens fotspår varit självklart. Vi har i stort sett vuxit upp med smycken och haft ett genuint intresse så långt tillbaka vi kan minnas.

Trots tre starka viljor och olika personligheter har vi aldrig varit så överens och kompletterat varandra så bra som nu. Kollektionen utvecklas ständigt då vi alltid har nya idéer på gång. I och med daglig kundkontakt och ständig uppdatering inom branschen via internationella mässor, vet vi alltid vad som efterfrågas. Vi älskar att få vara en del av kärleken som ringarna symboliserar och hoppas att vi får följa mer på just Er resa!